Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: Ishi Rudell
Skuespillere: Tara Strong, Rebecca Shoichet, Ashleigh Ball, Andrea Libman
Spilletid: 73 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Equestria-pigerne, som er menneskelige teenagemodparter til My Little Pony-figurerne, tager til Camp Everfree, hvor de har brug for lidt magi til at redde sommeren.


Se My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree herunder:Fra premieredatoen (1. februar, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar