Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree

My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree

01/02/2017 | Flixfilm

Se My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: Ishi Rudell
Skuespillere: Tara Strong, Rebecca Shoichet, Ashleigh Ball
Spilletid: 73 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Equestria-pigerne, som er menneskelige teenagemodparter til My Little Pony-figurerne, tager til Camp Everfree, hvor de har brug for lidt magi til at redde sommeren.

My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony Equestria Girls: Legend of Everfree er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar