Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks

01/02/2015 | Flixfilm

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Jayson Thiessen, Ishi Rudell
Skuespillere: Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman
Spilletid: 75 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Hungarian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Rainbow Dash, Applejack, Pinkie Pie, Rarity og Fluttershy planlægger en koncert med deres nye band ved musikopvisningen på Canterlot High.

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks på YouTube.Se My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar