Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship

My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship

14/12/2018 | Flixfilm

Se My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Comedy, Drama, Fantasy, Musical
Instruktør: Ishi Rudell, Katrina Hadley(co-director)
Skuespillere: Ashleigh Ball, Andrea Libman, Rebecca Shoichet, Tabitha St. Germain
Spilletid: 44 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Rarity får et sommerjob i Equestria Land, hvilket gør Applejack jaloux. Men da deres venner begynder at forsvinde, bliver de nødt til at samarbejde for at finde dem.

My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship (Udfordrende venskab) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship (Udfordrende venskab) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship (Udfordrende venskab) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar