Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony: Equestria Girls

My Little Pony: Equestria Girls

15/12/2013 | Flixfilm

Se My Little Pony: Equestria Girls på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Jayson Thiessen, Noelle Benvenuti(co-director)
Skuespillere: Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman, Tabitha St. Germain
Spilletid: 72 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da hendes krone stjæles fra Crystal Empire, forfølger Twilight Sparkle tyven, Sunset Shimmer, ind i en alternativ verden, hvor hun forvandles til... en teenagepige.


Se My Little Pony: Equestria Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Little Pony: Equestria Girls havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: Equestria Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Little Pony: Equestria Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Little Pony: Equestria Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: Equestria Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar