Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever

My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever

01/11/2019 | Flixfilm

My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ponyerne kommer i julehumør ved at trække navne til en gaveudveksling og galoppere rundt i Equestria for at finde de perfekte gaver.

My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever på YouTube.Se My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar