Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony: God jul med Minty

My Little Pony: God jul med Minty

21/01/2014 | Ingen kommentarer

Se My Little Pony: God jul med Minty på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da Minty kommer til at ødelægge den særlige sukkerstang, der hjælper Julemanden med at finde vej til Ponyville, tager hun til Nordpolen for at bringe orden i tingene.


Se My Little Pony: God jul med Minty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Little Pony: God jul med Minty havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: God jul med Minty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Little Pony: God jul med Minty herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Little Pony: God jul med Minty er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: God jul med Minty stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar