Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » My Little Pony: Make Your Mark

My Little Pony: Make Your Mark

18/09/2023 | Flixfilm

My Little Pony: Make Your Mark på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bettina Kenney, Jenna Warren, Maitreyi Ramakrishnan
Spilletid: N/A
Land: United States, Ireland, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Velkommen tilbage til Equestria, hvor der findes ponymagi overalt. Med vennerne Zipp, Sunny, Izzy, Pipp og Hitch i spidsen er der lagt op til eventyr!Se My Little Pony: Make Your Mark på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Little Pony: Make Your Mark (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Pony: Make Your Mark på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: Make Your Mark (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: Make Your Mark (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony: Make Your Mark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony: Make Your Mark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar