Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony: Prinsessen

My Little Pony: Prinsessen

21/01/2014 | Ingen kommentarer

Se My Little Pony: Prinsessen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Gør klar til et animeret eventyr med hestene i Ponyville. Der er forår i luften, og Wysteria prøver at planlægge årets mest omfattende parade.


Se My Little Pony: Prinsessen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Little Pony: Prinsessen havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: Prinsessen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Little Pony: Prinsessen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Little Pony: Prinsessen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: Prinsessen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar