Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony: Prinsessen

My Little Pony: Prinsessen

21/01/2014 | Ingen kommentarer

Se My Little Pony: Prinsessen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Gør klar til et animeret eventyr med hestene i Ponyville. Der er forår i luften, og Wysteria prøver at planlægge årets mest omfattende parade.


Se My Little Pony: Prinsessen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Little Pony: Prinsessen havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: Prinsessen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Little Pony: Prinsessen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Little Pony: Prinsessen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: Prinsessen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar