Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » My Little Pony: Tell Your Tale

My Little Pony: Tell Your Tale

27/03/2023 | Flixfilm

My Little Pony: Tell Your Tale på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jenna Warren, AJ Bridel, JJ Gerber
Spilletid: N/A
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Mane 5 er tilbage! Sunny og hendes ponyvenner tager på flere eventyr med leg, lærdom og livserfaring i Maritime Bay.Se My Little Pony: Tell Your Tale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Little Pony: Tell Your Tale (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Pony: Tell Your Tale på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: Tell Your Tale (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: Tell Your Tale (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony: Tell Your Tale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony: Tell Your Tale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar