Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony: The Movie

My Little Pony: The Movie

23/08/2019 | Flixfilm

My Little Pony: The Movie på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Jayson Thiessen
Skuespillere: Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber
Spilletid: 99 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da den onde Storm King truer indbyggerne i Ponyville, krydser de modige Mane 6-ponyer grænsen til Equestria for at redde deres hjem.

My Little Pony: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Pony: The Movie på YouTube.Se My Little Pony: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar