Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony: Twinkle Wish Adventure

My Little Pony: Twinkle Wish Adventure

31/07/2014 | Flixfilm

Se My Little Pony: Twinkle Wish Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Short, Adventure, Family, Musical
Instruktør: John Grusd
Skuespillere: Anna Cummer, Janyse Jaud, Chantal Strand, Andrea Libman
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da den funklende, ønskeopfyldende Twinkle Wish forsvinder, må ponyerne finde den forsvundne stjerne inden Winter Wishes-festivalen.


Se My Little Pony: Twinkle Wish Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Little Pony: Twinkle Wish Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: Twinkle Wish Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Little Pony: Twinkle Wish Adventure herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Little Pony: Twinkle Wish Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: Twinkle Wish Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar