Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Love from the Star

My Love from the Star

29/09/2019 | Flixfilm

Se My Love from the Star på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennylyn Mercado, Gil Cuerva, Gabby Eigenmann, Christian Bautista
Spilletid: N/A
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Et rumvæsen, der kom til jorden for 400 år siden, er næsten klar til at vende tilbage til sin egen planet, men da han møder en berømt skuespillerinde, vil han ikke hjem.

My Love from the Star (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Love from the Star på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Love from the Star (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Love from the Star (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Love from the Star, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Love from the Star er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar