Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Love – Historien om Poul og Mai

My Love – Historien om Poul og Mai

18/02/2014 | Ingen kommentarer

Se My Love – Historien om Poul og Mai på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Bundgarnsfiskeren Poul sprang ud som bøsse i en alder af 62. Nu lever han sammen med den 20 år yngre Mai, hvis thailandske søn netop er kommet til Danmark.


Se My Love – Historien om Poul og Mai på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Love – Historien om Poul og Mai havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Love – Historien om Poul og Mai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Love – Historien om Poul og Mai herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Love – Historien om Poul og Mai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Love – Historien om Poul og Mai stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar