Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Love: Six Stories of True Love

My Love: Six Stories of True Love

13/04/2021 | Flixfilm

My Love: Six Stories of True Love på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ren Hanami, Asit Vyas, Mita Vyas
Spilletid: N/A
Land: United States, Brazil, Japan, Spain, India
Sprog: Portuguese, Japanese, English, Marathi, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Seks par fra forskellige dele af verden deler deres årelange kærlighed i disse inderlige portrætter, der er blevet filmet henover et år.

My Love: Six Stories of True Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Love: Six Stories of True Love på YouTube.Se My Love: Six Stories of True Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Love: Six Stories of True Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Love: Six Stories of True Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Love: Six Stories of True Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Love: Six Stories of True Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar