Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Mister

My Mister

10/06/2020 | Flixfilm

Se My Mister på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lee Sun-kyun, Lee Ji-eun, Ji-Ah Lee, Park Ho-San
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 9.1

Handling: I en barsk verden finder en ung kvinde og en midaldrende mand varme og trøst hos hinanden og udvikler en følelse af slægtskab.

My Mister (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Mister på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Mister (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Mister (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Mister, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Mister er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar