Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Mother – A Persian Princess

My Mother – A Persian Princess

26/07/2022 | Flixfilm

My Mother – A Persian Princess på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Drama
Instruktion: Buket Alakus
Skuespillere: Nursel Köse, Tayfun Bademsoy, Najely Chumana
Spilletid: 86 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En ung kvinde genforenes med sin biologiske familie og rejser til Iran, hvor hun skal finde rundt i en verden af anderledes skikke og traditioner.

My Mother – A Persian Princess havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Mother – A Persian Princess på YouTube.Se My Mother – A Persian Princess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Mother – A Persian Princess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Mother – A Persian Princess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Mother – A Persian Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Mother – A Persian Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar