Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Mother’s Wound

My Mother’s Wound

25/09/2020 | Flixfilm

Se My Mother’s Wound på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Nanni Moretti
Skuespillere: Margherita Buy, John Turturro, Giulia Lazzarini, Nanni Moretti
Spilletid: 106 min
Land: Italy, France, Germany
Sprog: Italian, English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En teenager forlader børnehjemmet, hvor han voksede op, og går på jagt efter sin familie. Han får arbejde på en gård, hvor fortidens hemmeligheder begynder at dukke op.Se My Mother’s Wound på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Mother’s Wound havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Mother’s Wound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til My Mother’s Wound:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Mother’s Wound er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Mother’s Wound stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar