Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Name Is Barbra

My Name Is Barbra

08/08/2018 | Flixfilm

Se My Name Is Barbra på Netflix

Indspilningsår: 1965
Genre: Family, Music
Instruktør: Dwight Hemion, Joe Layton
Skuespillere: Barbra Streisand
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Det var et radikalt anderledes tv-show på det tidspunkt. Som et onewomanshow indeholdt Barbra Streisands første specialshow mange overraskelser.


Se My Name Is Barbra på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Name Is Barbra havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Name Is Barbra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Name Is Barbra herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Name Is Barbra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Name Is Barbra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar