Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Name Is Mo’Nique

My Name Is Mo’Nique

04/04/2023 | Flixfilm

My Name Is Mo’Nique på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Du tror måske, du kender Mo’Nique? Hun fortæller alt i denne standup-special, herunder om en racistisk lærer og hendes bedstemors advarsel om sex.Se My Name Is Mo’Nique på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Name Is Mo’Nique havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Name Is Mo’Nique på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Name Is Mo’Nique ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Name Is Mo’Nique stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Name Is Mo’Nique, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Name Is Mo’Nique er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar