Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Neighbor Totoro

My Neighbor Totoro

01/02/2020 | Flixfilm

Se My Neighbor Totoro på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Noriko Hidaka, Chika Sakamoto, Shigesato Itoi, Sumi Shimamoto
Spilletid: 86 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Da deres mor kommer på hospitalet, tilbringer to små søstre en sommer på landet i Japan sammen med deres far.

My Neighbor Totoro (Min nabo Totoro) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Neighbor Totoro på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Neighbor Totoro (Min nabo Totoro) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Neighbor Totoro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Neighbor Totoro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Neighbor Totoro (Min nabo Totoro) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar