Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Neighbors the Yamadas

My Neighbors the Yamadas

01/03/2020 | Flixfilm

Se My Neighbors the Yamadas på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: Isao Takahata
Skuespillere: Yukiji Asaoka, Tôru Masuoka, Masako Araki, Hayato Isohata
Spilletid: 104 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Femårige Nonoko og resten af den særprægede Yamada-familie navigerer rundt i fantasifulde eventyr og hverdagsproblemer i nutidens Japan.


Se My Neighbors the Yamadas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Neighbors the Yamadas (Mine naboer Yamadaerne) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Neighbors the Yamadas (Mine naboer Yamadaerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Neighbors the Yamadas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Neighbors the Yamadas (Mine naboer Yamadaerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Neighbors the Yamadas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar