Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Normal

My Normal

11/02/2014 | Flixfilm

Se My Normal på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Irving Schwartz
Skuespillere: Nicole LaLiberte, Ty Jones, Dawn Noel, Naama Kates
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: En attraktiv lesbisk kvinde fra New York arbejder som dominatrix, mens hun forfølger sine drømme om at lave film og søger efter romance.


Se My Normal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Normal havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Normal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Normal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Normal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Normal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar