Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Octopus Teacher

My Octopus Teacher

07/09/2020 | Flixfilm

Se My Octopus Teacher på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Pippa Ehrlich, James Reed
Skuespillere: Craig Foster, Tom Foster
Spilletid: 85 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En filmskaber opnår et usædvanligt venskab med en blæksprutte i en sydafrikansk tangskov, og bliver klogere, da dyret indvier ham i mysterierne i sin verden.

My Octopus Teacher (Hvad jeg lærte af en blæksprutte) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Octopus Teacher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Octopus Teacher (Hvad jeg lærte af en blæksprutte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Octopus Teacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Octopus Teacher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Octopus Teacher (Hvad jeg lærte af en blæksprutte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.4 kommentarer til My Octopus Teacher

 1. Anne Jørgensen - kl. 11:22, 20-09-2020:

  Intet mindre en mageløs, jeg fra bjergtaget fra start til slut. Fantastisk filmet. Og hvor har jeg lært meget.

 2. Conny - kl. 23:41, 03-11-2020:

  Fantastisk film fra start til slut. Smukt filmet, rørende og lærerig. Kan varmt anbefales.

 3. Ann - kl. 22:54, 17-12-2020:

  Fuldstændig betagende og livsklog. Noget af det bedste, jeg længe har set. 4. Heidi Buus - kl. 20:17, 31-12-2020:

  Jeg kan ganske enkelt ikke slippe denne dokumentar efter at have set den. Mine tanker kredser konstant om blæksprutten, det venskab og den underfundige og magiske relation, den valgte at indgå i med filmens skaber. Jeg forstår nu til fulde hans besættelse og fascination af dette fantastiske dyr.

  Det intelligente og smukke dyr samt de visuelt betagende scener i den magiske tangskov komplementeres perfekt af fortællestilen og den velvalgte musik. Jeg var fanget, betaget og målløs hele filmen igennem, og jeg skal se den mange gange endnu. Helt og aldeles gennemført og helt og aldeles anderledes end alt, hvad jeg før har set. Den har rørt mig dybt. 5 ud af 5 stjerner.

  Skriv kommentar