Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Octopus Teacher

My Octopus Teacher

07/09/2020 | Flixfilm

Se My Octopus Teacher på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Pippa Ehrlich, James Reed
Skuespillere: Craig Foster, Tom Foster
Spilletid: 85 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En filmskaber opnår et usædvanligt venskab med en blæksprutte i en sydafrikansk tangskov, og bliver klogere, da dyret indvier ham i mysterierne i sin verden.Se My Octopus Teacher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Octopus Teacher (Hvad jeg lærte af en blæksprutte) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Octopus Teacher (Hvad jeg lærte af en blæksprutte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Octopus Teacher (Hvad jeg lærte af en blæksprutte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Octopus Teacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til My Octopus Teacher

  1. Anne Jørgensen - kl. 11:22, 20-09-2020:

    Intet mindre en mageløs, jeg fra bjergtaget fra start til slut. Fantastisk filmet. Og hvor har jeg lært meget.

  2. Conny - kl. 23:41, 03-11-2020:

    Fantastisk film fra start til slut. Smukt filmet, rørende og lærerig. Kan varmt anbefales.

    Skriv kommentar