Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Only Love Song

My Only Love Song

09/06/2017 | Ingen kommentarer

Se My Only Love Song på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ahn Bo-Hyun
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Under optagelserne til sit nye serie flygter den berømte skuespillerinde i en gammel varebil, som fører hende på en rejse gennem tiden.


Se My Only Love Song på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Only Love Song (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Only Love Song (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Only Love Song herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Only Love Song er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Only Love Song (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar