Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Only Love Song

My Only Love Song

09/06/2017 | Flixfilm

My Only Love Song på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ahn Bo-Hyun, Cheol-min Lee, Joo-hyung Park
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Under optagelserne til sit nye serie flygter den berømte skuespillerinde i en gammel varebil, som fører hende på en rejse gennem tiden.

My Only Love Song (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Only Love Song på YouTube.Se My Only Love Song på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Only Love Song (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Only Love Song (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Only Love Song, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Only Love Song er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar