Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Perfect Romance

My Perfect Romance

01/05/2018 | Flixfilm

Se My Perfect Romance på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Romance
Instruktør: Justin G. Dyck
Skuespillere: Jodie Sweetin, Lauren Holly, Morgan Fairchild, Kimberly-Sue Murray
Spilletid: 91 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Lige i tide til Valentinsdag fremlægger en programudvikler en revolutionerende datingalgoritme for sin nye chef, der melder dem begge "frivilligt" som prøvekaniner.


Se My Perfect Romance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Perfect Romance havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Perfect Romance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Perfect Romance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Perfect Romance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Perfect Romance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar