Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Runway

My Runway

30/12/2016 | Flixfilm

Se My Runway på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ahn Bo-Hyun
Spilletid: 25 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En egoistisk mandlig topmodel og en smuk model-wannabe bliver tvunget til at leve hinandens liv, indtil de finder en måde at få deres egne kroppe tilbage på.


Se My Runway på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Runway havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Runway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Runway herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Runway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Runway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar