Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Sassy Girl

My Sassy Girl

01/04/2015 | Flixfilm

My Sassy Girl på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Jae-young Kwak
Skuespillere: Tae-Hyun Cha, Jun Ji-hyun, In-mun Kim
Spilletid: 137 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Da den generte Charlie redder den vilde Jordans liv, får han samtidig et afbræk fra sit kedelige liv, da den skønheden begynder at lægge an på ham.

My Sassy Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Sassy Girl på YouTube.Se My Sassy Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Sassy Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Sassy Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Sassy Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Sassy Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar