Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Sassy Girl

My Sassy Girl

01/04/2015 | Flixfilm

Se My Sassy Girl på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jae-young Kwak
Skuespillere: Tae-Hyun Cha, Ji-Hyun Jun, In-mun Kim, Wok-suk Song
Spilletid: 123 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da den generte Charlie redder den vilde Jordans liv, får han samtidig et afbræk fra sit kedelige liv, da den skønheden begynder at lægge an på ham.


Se My Sassy Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Sassy Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Sassy Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Sassy Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Sassy Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Sassy Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar