Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Sex Robot

My Sex Robot

31/12/2016 | Flixfilm

Se My Sex Robot på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Sex og teknologi mødes for at undersøge, hvad der er behageligt, og hvad der er muligt, når to opfindere konkurrerer om at bygge verdens første sexrobot.


Se My Sex Robot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Sex Robot havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Sex Robot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Sex Robot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Sex Robot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Sex Robot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar