Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Shy Boss

My Shy Boss

01/06/2020 | Flixfilm

My Shy Boss på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ekstremt indadvendt mands isolerede liv bliver vendt på hovedet, da hans firma hyrer en ny medarbejder: en glad udadvendt kvinde, der ikke er den, hun udgiver sig for.

My Shy Boss (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Shy Boss på YouTube.Se My Shy Boss på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Shy Boss (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Shy Boss (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Shy Boss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Shy Boss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar