Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Shy Boss

My Shy Boss

01/06/2020 | Flixfilm

Se My Shy Boss på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ekstremt indadvendt mands isolerede liv bliver vendt på hovedet, da hans firma hyrer en ny medarbejder: en glad udadvendt kvinde, der ikke er den, hun udgiver sig for.


Se My Shy Boss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Shy Boss (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Shy Boss (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til My Shy Boss:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Shy Boss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Shy Boss (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar