Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Sister’s Keeper

My Sister’s Keeper

15/07/2016 | Flixfilm

Se My Sister’s Keeper på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Short
Instruktør: Yen Ooi Chi
Skuespillere: Tara Fitzgerald, Linda Hsia, Anastasia Liu, Irini Pappas
Spilletid: 15 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En tidligere forsvarsadvokat må tilbage i retten, da hun og hendes mand sagsøges af deres 11-årige datter, som vil have retten til sin egen krop.


Se My Sister’s Keeper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Sister’s Keeper havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Sister’s Keeper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Sister’s Keeper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Sister’s Keeper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Sister’s Keeper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar