Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Sister’s Keeper

My Sister’s Keeper

02/01/2022 | Flixfilm

My Sister’s Keeper på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Family
Instruktion: David Lascher
Skuespillere: Reid Scott, Serinda Swan, Grace Kaufman
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En tidligere forsvarsadvokat må tilbage i retten, da hun og hendes mand sagsøges af deres 11-årige datter, som vil have retten til sin egen krop.Se My Sister’s Keeper på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Sister’s Keeper havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Sister’s Keeper på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Sister’s Keeper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Sister’s Keeper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Sister’s Keeper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Sister’s Keeper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar