Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Son the Fanatic

My Son the Fanatic

17/04/2023 | Flixfilm

My Son the Fanatic på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Udayan Prasad
Skuespillere: Om Puri, Rachel Griffiths, Akbar Kurtha
Spilletid: 87 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Parvez, en pakistansk immigrant, føler sig fremmed i sit eget hjem, da hans ægteskab begynder at falde fra hinanden, og hans søn bliver interesseret i islamisk fundamentalisme.Se My Son the Fanatic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Son the Fanatic havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Son the Fanatic på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Son the Fanatic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Son the Fanatic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Son the Fanatic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Son the Fanatic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar