Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Soul to Take

My Soul to Take

30/06/2019 | Flixfilm

Se My Soul to Take på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Wes Craven
Skuespillere: Max Thieriot, John Magaro, Denzel Whitaker, Zena Grey
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Flere år efter en ond seriemorders formodede død begynder der at forsvinde børn, hvis fødselsdag falder sammen med hans formodede "dødsdag".

My Soul to Take havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Soul to Take på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Soul to Take ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Soul to Take stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Soul to Take, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Soul to Take er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar