Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Stolen Revolution

My Stolen Revolution

24/08/2022 | Flixfilm

My Stolen Revolution på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Nahid Persson
Skuespillere: Soudabeh Ardavan, Parvaneh Aref, Monireh Baradaran
Spilletid: 75 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Persian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: For 30 år siden flygtede hun fra en politisk forfølgelse, der tog livet af hendes bror, nu filmer hun fem andre kvindelige iranske aktivisters historie.

My Stolen Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Stolen Revolution på YouTube.Se My Stolen Revolution på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Stolen Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Stolen Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Stolen Revolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Stolen Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar