Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Stupid Boss 2

My Stupid Boss 2

23/04/2020 | Flixfilm

Se My Stupid Boss 2 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Comedy
Instruktør: Upi Avianto
Skuespillere: Reza Rahadian, Bunga Citra Lestari, Kin Wah Chew, Atikah Suhaime
Spilletid: 96 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian, Malay, English, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Bossman har skræmt mange af sine medarbejdere væk og forsøger sammen med tre lidende medarbejdere at finde billig arbejdskraft i Vietnam, men finder i stedet problemer.Se My Stupid Boss 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Stupid Boss 2 havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Stupid Boss 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til My Stupid Boss 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Stupid Boss 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Stupid Boss 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar