Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Stupid Boss 2

My Stupid Boss 2

23/04/2020 | Flixfilm

Se My Stupid Boss 2 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Adventure, Comedy
Instruktion: Upi Avianto
Skuespillere: Reza Rahadian, Bunga Citra Lestari, Kin Wah Chew
Spilletid: 96 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian, Malay, English, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Bossman har skræmt mange af sine medarbejdere væk og forsøger sammen med tre lidende medarbejdere at finde billig arbejdskraft i Vietnam, men finder i stedet problemer.

My Stupid Boss 2 havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Stupid Boss 2 på YouTube.Se My Stupid Boss 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Stupid Boss 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Stupid Boss 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Stupid Boss 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Stupid Boss 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar