Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Stupid Boss

My Stupid Boss

23/04/2020 | Flixfilm

Se My Stupid Boss på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Upi Avianto
Skuespillere: Bunga Citra Lestari, Reza Rahadian, Alex Abbad, Bront Palarae
Spilletid: 108 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian, Malay, English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Efter Diana er flyttet til Kuala Lumpur, bliver hun sekretær på et jernværk, der ejes af hendes mands gamle skolekammerat. Han er muligvis verdens værste chef.

My Stupid Boss havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Stupid Boss på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Stupid Boss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Stupid Boss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Stupid Boss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Stupid Boss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar