Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Summer Prince

My Summer Prince

15/07/2021 | Flixfilm

My Summer Prince på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Peter Sullivan
Skuespillere: Taylor Cole, Jack Turner, Lauren Holly
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en festglad prins ender i en PR-krise, træder en assistent til for at hjælpe ham med at reparere prinsens image — indtil der opstår en romantisk chance.

My Summer Prince havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Summer Prince på YouTube.Se My Summer Prince på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Summer Prince ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Summer Prince stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Summer Prince, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Summer Prince er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar