Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Super Ex-Girlfriend

My Super Ex-Girlfriend

24/01/2017 | Ingen kommentarer

Se My Super Ex-Girlfriend på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Rainn Wilson
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Matt sparker sin manipulerende kæreste ud, hvilket får den knuste Jenny – også kaldet G-girl – til at gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at få hævn.


Se My Super Ex-Girlfriend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Super Ex-Girlfriend havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Super Ex-Girlfriend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Super Ex-Girlfriend herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Super Ex-Girlfriend er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Super Ex-Girlfriend stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar