Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Super Ex-Girlfriend

My Super Ex-Girlfriend

24/01/2017 | Ingen kommentarer

Se My Super Ex-Girlfriend på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Rainn Wilson
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Matt sparker sin manipulerende kæreste ud, hvilket får den knuste Jenny – også kaldet G-girl – til at gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at få hævn.


Se My Super Ex-Girlfriend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Super Ex-Girlfriend havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Super Ex-Girlfriend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Super Ex-Girlfriend herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Super Ex-Girlfriend er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Super Ex-Girlfriend stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore