Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Teenage Daughter

My Teenage Daughter

02/11/2022 | Flixfilm

My Teenage Daughter på Netflix

Produktionsår: 2011–2012
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jaime Pressly, Katie Finneran, Kevin Rahm
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En bladredaktør er bekymret for, at hendes teenagedatter er på vej ned ad en farlig og kriminel vej, efter hun får en ny kæreste.

My Teenage Daughter havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Teenage Daughter på YouTube.Se My Teenage Daughter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Teenage Daughter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Teenage Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Teenage Daughter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Teenage Daughter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar