Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Travel Buddy

My Travel Buddy

15/02/2019 | Flixfilm

Se My Travel Buddy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Nogle dage før Eid kører en sælger, der netop er blevet fyret, til Ayvalık for at møde sin kærestes familie. Men turen går galt takket være hans fjollede rejsekammerat.


Se My Travel Buddy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Travel Buddy havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Travel Buddy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Travel Buddy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Travel Buddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Travel Buddy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar