Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Travel Buddy

My Travel Buddy

15/02/2019 | Flixfilm

My Travel Buddy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Nogle dage før Eid kører en sælger, der netop er blevet fyret, til Ayvalık for at møde sin kærestes familie. Men turen går galt takket være hans fjollede rejsekammerat.Se My Travel Buddy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Travel Buddy havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Travel Buddy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Travel Buddy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Travel Buddy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Travel Buddy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Travel Buddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar