Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

My Way

08/11/2016 | Flixfilm

Se My Way på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, War
Instruktør: Je-kyu Kang
Skuespillere: Dong-Gun Jang, Joe Odagiri, Bingbing Fan, In-kwon Kim
Spilletid: 137 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Japanese, Mandarin, Russian, German, English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Den tidligere italienske premierminister Silvio Berlusconi fortæller om sit liv, herunder sexskandalerne, korruptionssagerne og venskabet med Putin.


Se My Way på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Way havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Way herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar