Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Week with Marilyn

My Week with Marilyn

01/03/2014 | Flixfilm

Se My Week with Marilyn på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Simon Curtis
Skuespillere: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Under en filmoptagelse i England tager Hollywood-stjernen Marilyn Monroe væk sammen med en ung englænder og oplever en uge med selverkendelse og pjank.

My Week with Marilyn havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Week with Marilyn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Week with Marilyn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Week with Marilyn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Week with Marilyn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Week with Marilyn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar