Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Wife and I

My Wife and I

13/12/2019 | Flixfilm

Se My Wife and I på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: Bunmi Ajakaiye
Skuespillere: N/A
Spilletid: 100 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.6

Beskrivelse: Da et ægtepar på randen af skilsmisse tager i parterapi hos en præst, sætter en uventet drejning gang i deres ægteskab.


Se My Wife and I på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Wife and I havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Wife and I ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til My Wife and I:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Wife and I er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Wife and I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar