Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Wife and I

My Wife and I

13/12/2019 | Flixfilm

My Wife and I på Netflix

Produktionsår: 1925
Genre: Drama
Instruktion: Millard Webb
Skuespillere: Irene Rich, Huntley Gordon, John Harron
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: None
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da et ægtepar på randen af skilsmisse tager i parterapi hos en præst, sætter en uventet drejning gang i deres ægteskab.

My Wife and I havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Wife and I på YouTube.Se My Wife and I på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Wife and I ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Wife and I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Wife and I, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Wife and I er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar