Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Wife and My Wifey

My Wife and My Wifey

18/04/2019 | Flixfilm

Se My Wife and My Wifey på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En mand, der er gift med en dedikeret kvindesagsforkæmper, står over for uventede udfordringer på grund af hendes engagement i sagen.


Se My Wife and My Wifey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Wife and My Wifey havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Wife and My Wifey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Wife and My Wifey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Wife and My Wifey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Wife and My Wifey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar