Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Wonderful Life

My Wonderful Life

28/02/2022 | Flixfilm

My Wonderful Life på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ulykkeligt gift kvinde forsøger at holde sammen på sin flergenerationsfamilie i forsøget på at forhindre en anonym afpresser i at afsløre hendes hemmelighed.

My Wonderful Life havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Wonderful Life på YouTube.Se My Wonderful Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Wonderful Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Wonderful Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Wonderful Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Wonderful Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar