Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystère à Saint-Tropez

Mystère à Saint-Tropez

11/04/2022 | Flixfilm

Mystère à Saint-Tropez på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en rigmand får en storslået fest spoleret af et mordforsøg, sættes den inkompetente politikommissær Boulin på opgaven med at opsnuse spor og finde forbryderen.

Mystère à Saint-Tropez havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mystère à Saint-Tropez på YouTube.Se Mystère à Saint-Tropez på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mystère à Saint-Tropez ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystère à Saint-Tropez stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mystère à Saint-Tropez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mystère à Saint-Tropez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar