Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystery Junction

Mystery Junction

14/02/2022 | Flixfilm

Mystery Junction på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Michael McCarthy
Skuespillere: Sydney Tafler, Barbara Murray, Patricia Owens
Spilletid: 65 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En krimiforfatter står over for et ægte mysterium, da hans tog bliver fanget i en snestorm, og der lyder et skrækindjagende skrig gennem toget.

Mystery Junction havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mystery Junction på YouTube.Se Mystery Junction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mystery Junction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystery Junction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mystery Junction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mystery Junction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar