Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystery Lab

Mystery Lab

04/08/2020 | Flixfilm

Se Mystery Lab på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, Animation, Comedy, Family, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Guilherme Briggs
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Værten Felipe Castanhari udforsker videnskab, historie, mysterier og undere, når han afslører utrolige fakta med hjælp fra vennerne i laboratoriet.


Se Mystery Lab på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mystery Lab (Den mystiske verden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mystery Lab (Den mystiske verden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mystery Lab:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mystery Lab (Den mystiske verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystery Lab (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar