Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mystery Lab

Mystery Lab

04/08/2020 | Flixfilm

Mystery Lab på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Felipe Castanhari, Lilian Regina, Bruno Miranda
Spilletid: 1 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Værten Felipe Castanhari udforsker videnskab, historie, mysterier og undere, når han afslører utrolige fakta med hjælp fra vennerne i laboratoriet.Se Mystery Lab på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mystery Lab (Den mystiske verden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mystery Lab på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mystery Lab (Den mystiske verden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystery Lab (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mystery Lab, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mystery Lab (Den mystiske verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar