Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystery Road

Mystery Road

15/11/2016 | Flixfilm

Se Mystery Road på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ivan Sen
Skuespillere: Aaron Pedersen, Hugo Weaving, Ryan Kwanten, Jack Thompson
Spilletid: 121 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En aboriginaldetektiv i Queensland må ikke kun bekæmpe racisme, men også fjendtligheden fra sit folk, da han efterforsker mordet på en teenagepige.


Se Mystery Road på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMystery Road havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mystery Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mystery Road herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mystery Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystery Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar