Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystery Road

Mystery Road

15/11/2016 | Flixfilm

Mystery Road på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Ivan Sen
Skuespillere: Aaron Pedersen, Hugo Weaving, Ryan Kwanten
Spilletid: 121 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En aboriginaldetektiv i Queensland må ikke kun bekæmpe racisme, men også fjendtligheden fra sit folk, da han efterforsker mordet på en teenagepige.

Mystery Road havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mystery Road på YouTube.Se Mystery Road på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mystery Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystery Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mystery Road, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mystery Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar