Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystic Pizza

Mystic Pizza

06/02/2015 | Flixfilm

Mystic Pizza på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Donald Petrie
Skuespillere: Annabeth Gish, Julia Roberts, Lili Taylor
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I dette skæve biografhit fra 1980'erne kommer virkeligheden i vejen for tre teenageres planer, mens de deler deres drømme på det pizzeria, hvor de arbejder.

Mystic Pizza havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mystic Pizza på YouTube.Se Mystic Pizza på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mystic Pizza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystic Pizza stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mystic Pizza, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mystic Pizza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar