Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystic Pop-up Bar

Mystic Pop-up Bar

03/07/2020 | Flixfilm

Se Mystic Pop-up Bar på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Fantasy, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hwang Jeong-eum, Sung-Jae Yook, Choi Wonyoung
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En ung mand med unikke evner begynder at arbejde for en flere hundrede år gammel indehaver af en bar, som løser sine kunders sjælekvaler ved at gå ind i deres drømme.

Mystic Pop-up Bar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mystic Pop-up Bar på YouTube.Se Mystic Pop-up Bar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mystic Pop-up Bar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystic Pop-up Bar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mystic Pop-up Bar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mystic Pop-up Bar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar