Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystic Pop-up Bar

Mystic Pop-up Bar

03/07/2020 | Flixfilm

Se Mystic Pop-up Bar på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Fantasy, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jeong-eum Hwang, Sung-Jae Yook, Choi Wonyoung, Joon-hyuk Lee
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En ung mand med unikke evner begynder at arbejde for en flere hundrede år gammel indehaver af en bar, som løser sine kunders sjælekvaler ved at gå ind i deres drømme.


Se Mystic Pop-up Bar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mystic Pop-up Bar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mystic Pop-up Bar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mystic Pop-up Bar:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mystic Pop-up Bar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystic Pop-up Bar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar